Naslovnica
O meni
Knjige
Poezija
Poezija za djecu
Događanja
Nagrađena poezija
Nagrađene priče

WEB nagrade
Linkovi
Knjiga gostiju
Kontakt
Velika Gorica
Zagreb

 Vi ste posjetitelj:

 

hit counter

free counters

Valid HTML 4.01 TransitionalValid CSS!

 

Događanja

Stranica 1 2 3 >>

Tajna ima krila promocija

25.2.2003. Velika Gorica - Održana je prva svečana promocija   knjige Tajna ima krila u Središnjoj gradskoj knjižnici, Velika Gorica, Zagrebačka 37. U umjetničkom djelu programa sudjelovali su učenici OŠ E. Kumičića iz Velike Gorice, zahvaljujući profesorici Ružici  Cigetić, čitajući neke od priča iz knjige i svirajući violinu. Uz promociju knjige održana je izložba ilistracija Dalibora Prstačića. Program je organizirala Ljubica Pernar-Robić. Sponzor održanog domjenka bio je Zenuni Memetali -  MEMY. O knjizi su pisali HINA, Večernji list, Reporter (Velika Gorica), HRT, te mnoge web stranice u svojim informacijama o događanjima u kulturi i književnosti.

11.4.2003. Zagreb
- Predstavljanje knjige
"Tajna ima krila" i njenog autora u Knjižnici Bogdan Ogrizović, Preradovićeva 5  uz dramski i glazbeni nastup učenika OŠ Ivana Gundulića koji je pripremila Marcela Boban. Uz promociju knjigu održana je i izložba ilustracija Dalibora Prstačića.

11.4.2003. Velika Gorica
- Susret s književnikom - Gostovanje Dragutina Tadijanovića u Velikoj Gorici. Imala sam čast osobno se upoznati s našim najstarijim i izuzetnim pjesnikom. Dan za pamćenje.

17.4.2003
. - Razgovor o knjizi - Prvi program Radio Zagreba.

30.9.2004. - 1.10.2004. Dubrovnik
- Na poziv grada Dubrovnika, agencija Promo Raguzina (Gosp.Darko Ivanković) organizirala je u tri osmogodišnje škole Susret s književnikom: OŠ Lapad, OŠ Marina Getaladića i OŠ Ivana Gundulića.

1.10.2004. Dubrovnik
- Razgovor o knjizi za Dubrovačke novine.

6.3.2005. Velika Gorica
- Na poziv udruge Spark, Velika Gorica - Razgovor s književnikom o dosadašnjem radu, nagradama i novim pripremljenim radovima. Pročitan je odlomak iz jedne od novih još neobjavljenih knjiga.

29.5.2005. Velika Gorica
- Bila mi je osobita čast osobno upoznati Vericu Peacock, književnicu iz Engleske, te s ponosom reći da je postala i mojim osobnim prijateljem. U udruzi Spark priredili smo joj Susret s književnikom. Verica je autorica autobiografskog romana The Find, kao i mnogobrojnih pjesama koje je objavila u Engleskoj.  Na natječaju za najbolji haiku osvojila je drugo mjesto. Više...

15.6.2005. Velika Gorica
- Nastup s Udrugom Spark u sklopu Goričkih večeri. Sudjelovala čitanjem vlastite poezije.


18.6.2005. Lekenik
- Na poziv voditeljice RTL-a Lekenik, Renate Tunjić - interview o radu udruge Spark, i raznim drugim događanjima vezanim za rad udruge i njeno promicanje kulture i umjestosti na području Velike Gorice i šire.

6.11.2005. Velika Gorica
- U ime udruge umjetnika "Spark" pozvala sam u goste književnicu Višnju Stahuljak, koja se vrlo rado odazvala ovom pozivu. Osim što je književnica i pjesnikinja, Višnja Stahuljak izuzetna je osoba koju je bilo vrijedno upoznati. Prilikom tog susreta posvetila sam joj svoju pjesmu Jeseni moja.

8.5.2006
. Kao član Društva književnika za djecu i mlade, sudjelovala u projektu Slovo u gostima koji je realiziran zahvaljujući potpori Ministarstva kulture RH. Kao gost - književnik sudjelovala na satu hrvatskog jezika i likovnog odgoja učenika osnovne škole Eugena Kumičića, Velika Gorica. Učenicima sam čitala priće iz knjige Kamen Tvrtko a oni su nakon toga na satu likovnog odgoja crtali priče onako kako su ih oni doživjeli.

10.5.2006.
U nastavku suradnje s Društvom kniževnika za djecu i mlade gostovala u osmogodišnjoj školi Eugena Kvaternika, Velika Gorica. Jednao kao i dva dana ranije, djeci sam čitala priče a nakon toga su se i oni sami uključili u čitanje. Bilo je to nezaboravno druženje.

21.6.2006.
Sudjelovala sam čitajući svoju poeziju na Goričkim večerima.

10.10.2006.
Sudjelovala sam na otvorenju dječjeg odjela knjižnice Velika Gorica, te bila gost u dječjem vrtiću Ciciban, Velika Gorica.

7.12.2006
. Uvrštena u Leksikon pisaca grada Velike Gorice.

3.2.2007. Na poziv udruge umjetnika Vjekoslav Majer iz Zagreba i Talijanske manjine u Hrvatskoj sudjelovala sam čitajući svoju poeziju u prostrima Tribine grada Zagreba. Pjesničko druženje održano je pod naslovom Ljubav, poštovanje i ljepota raznolikosti. Susret je vodila poznata hrvatska glumica i pjevačica Kostandinka Velkovska.

24.2.2007. Nezaboravan privatan susret s jednom od najvećih hrvatskih književnika i pjesnika, Vesnom Parun, u Stubičkim Toplicama, gdje je našla smještaj i iz zdravstvenih razloga boravila od 2000. godine. Cijeli svoj život koji prema njoj vrlo često nije imao milosti, posvetila je književnosti.

Kamen Tvrtko promocija7.3.2007.  U osmogodišnjoj školi Eugena Kumičića u Velikoj Gorici održana je promocija e-knjige Kamen Tvrtko. Informaciju o tom događaju prenio je i RVG - Radio Velika Gorica, časopis Reporter i mnogi druge novine.

Knjižnica Stribor Rijeka27.3.2007. Ovdje je link na jedan od nedavnih susreta u knjižnici Stribor, Rijeka. Zahvaljujem djeci i svim djelatnicima knjižnice na izuzetno ugodnom i toplom prijemu. Moj dolazak i knjige bile su najavljene ovim plakatom

Gostovanje u osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Belišće29.5.2007 Gostovala sam u osnovnoj školi Ivana Kukukljevića, Belišće gdje sam predstavila knjigu Kamen Tvrtko i Tajna ima krila Učenici škole su izabrali prvu priči iz zbirke, Tvrtko i Miranda, dramski ju obradili i predstavili prisutnim učenicima, nastavnicima i gostima. Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji i učinili ovaj susret posebno zanimljivim. Puno hvala učenicima koji su kao reporteri škole sami slikali susret i predali mi CD sa slikama.


Goričke večeri - Tonini Picula sa suprugom i ja04.06.2007.
Prisustvovala sam svečanoj večeri otvorenja ljetnog festivala Goričke večeri u poznatom Dvorcu Lukavec u blizini grada Velika Gorica. Bila je to izuzetno svečana večer. bilo je zanimljivo sresti mnoge poznate pisce, sugrađane i međunarodne goste koje je ugostio naš grad, gradonačelnik Velike Gorice, Tonino Picula i njegov zamjenik Goran Beus Richembergh koje je slikao ovu fotografiju gradonačelnika, njegove supruge (desno) i mene (lijevo).


4.10.2007. GISK -
Kao gost Gradske i sveučilišne knjižnica Osijek predstavila sam svoje knjige Kamen Tvrtko i Tajna ima krila, te u vrlo ugodnoj atmosferi razgovarals s djecom o svom spisateljskom radu. Hvala na pozivu i vidimo se opet!
 

Stranica 1 2 3 >>

Povratak na glavnu stranicu
Back to main page

Stranice postavljene ožujak 28 2005
Stranice obnovljene 12.07.2015